ENEN
toate categoriile

Despre noi

Esti aici : Acasă> Despre noi

PROFILUL COMPANIEI


Zhuzhou Zonco Sinotech Wear-resistant Material Co,. LTD. este o fabrică care se concentrează pe precizia componentelor rezistente la uzură și pe cercetarea și producția de materiale noi, marketing, între timp, oferim produse eficiente din punct de vedere al costurilor și soluții de opțiune de materiale pentru acei clienți care caută produse de înaltă performanță utilizate în condiții de lucru extrem de complexe.
Produse principale: piese rezistente la uzură din aliaj dur, piese rezistente la uzură din compozit cu matrice metalică, materiale sub formă de pulbere superdure etc.
Compania noastră are o capacitate puternică de a transforma cercetarea științifică în producție reală. Putem face cantități mari cu costuri reduse. Produsele sunt utilizate pe scară largă în foraj și minerit de petrol și gaze naturale, industria chimică, industria chimică a cărbunelui, supapa pompei, energie solară, energie nucleară, industria militară, automobile, mașini de construcție minieră, materiale avansate și alte industrii.

CAPACITATEA PRODUSULUI


AVANTAJUL NOSTRU


CERTIFICAT AFERIT


Categorii fierbinți